Név
Maklári Sándorné
Felhasználói név
Olgika
Weboldal
http://bloggeranyo.blogspot.com
Regisztráció időpontja
2013. 03. 20. 15:32
Utoljára belépett
2018. 11. 26. 13:43
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
3 db
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
-
Feketeerdei sonkában sült szűzérme
Recept megtekintése

Feketeerdei sonkában sült szűzérme

könnyű
0

A húst két ujjnyi szeletekre vágtam és enyhén lelapítottam, hogy kissé elterüljön. Megszórtam sóval és citromborssal, körbetekertem feketeerdei sonkas..

Tepertős pogácsa
Recept megtekintése

Tepertős pogácsa

közepes
0

Az élesztőt a szokásos módon felfuttatom, majd egy kenyérsütőgéppel a tészta hozzávalóit összedolgozom és megkelesztem. (A liszt minőségétől függ, kel..

Rántott szűzérme virslivel töltve
Recept megtekintése

Rántott szűzérme virslivel töltve

közepes
0

A szűzpecsenyét felszúrtam, fűszereztem kívül, belül sóval, színes borssal és belenyomtam 2 db virslit. Felszeleteltem négyujjnyi darabokra, bepaníroz..

Nincsenek kedvencei.

Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.