Név
Hernádi Márta
Felhasználói név
Márti
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2017. 05. 09. 20:50
Utoljára belépett
2017. 05. 12. 19:22
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
3 db

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Sajtos, snidlinges gombakrémleves
recept megtekintése

Sajtos, snidlinges gombakrémleves

könnyű
4

1. A gombát alaposan megmossuk, felszeleteljük. 2. A vöröshagymát és a snidlinget finomra aprítjuk. 3. A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a..

Olajbogyós, juhsajtos hagymasaláta
recept megtekintése

Olajbogyós, juhsajtos hagymasaláta

könnyű
0

1. A lilahagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk és gyűrűire szedjük. A fölaprított metélőhagymát meg az olívaolajat hozzáadjuk, a citrom kifac..

Majonézes, virslis tésztasaláta
recept megtekintése

Majonézes, virslis tésztasaláta

könnyű
0

1. A tésztát enyhén sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, lecsöpögtetjük. A főtt tojásokat, a kicsumázott almákat, az uborkákat ..

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.