Név
Palkó Miklós
Felhasználói név
ÉhesPocak
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2017. 05. 15. 15:55
Utoljára belépett
2017. 05. 15. 16:11
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
5 db

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Hentes tokány
recept megtekintése

Hentes tokány

közepes
0

1. A lapockát és az uborkát vékony csíkokra vágjuk. 2. A hagymát apróra vágjuk, míg a fokhagymát áttörjük. 3. A szalonnát apróbb darabokra szeletel..

Harcsafasírt
recept megtekintése

Harcsafasírt

könnyű
0

1. A halat megmossuk, leszárítjuk, felkockázzuk és aprítógépbe rakva felaprítjuk. Tálba öntjük és a megadott hozzávalókkal együtt masszává gyúrjuk. 2..

Harcsapörkölt túrós csuszával
recept megtekintése

Harcsapörkölt túrós csuszával

könnyű
0

1. A halszeleteket kockákra vágom, sózom, borsozom és egy-két órát hagyom állni a fűszerekben. 2. Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágok, olajon átfut..

Bakonyi harcsaszeletek juhtúrós puliszkával
recept megtekintése

Bakonyi harcsaszeletek juhtúrós puliszká..

könnyű
0

1. A vöröshagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, és lábasban a fele olajon megpirítjuk. A tűzről lehúzva a pirospaprikával meghintjük, majd 3 deci vízzel..

Cukkinis húsgombócok paradicsomos pennével
recept megtekintése

Cukkinis húsgombócok paradicsomos pennével

könnyű
0

1. A darált húst a sóval, a borssal, a zúzott fokhagymával meg a fölaprított vöröshagymával keverőtálba töltjük. A cukkinit megmossuk, lereszeljük, ma..

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.