Zöldspárga-felfújt recept

Zöldspárga-felfújt recept

Elkészítés módja

A spárgák végéről a fás részeket levágjuk, megmossuk, és kevés sós vízben 10 percig pároljuk, utána átszedjük hideg, akár jeges vízbe - így megmarad a szép zöld színe. Amíg a spárga párolódik, a... Tovább »

Zöldspárga-felfújt recepthez fűződő történet, jótanács

-

Borajánló

Csabagyöngye - száraz

Csabagyöngye - száraz

friss, üde szőlőízű

Nekünk bortermelőknek mindig különleges esemény a frissen kierjedt újborok kóstolása, ezt az élményt próbáljuk most megosztani Önnel. A Csabagyöngye úgynevezett nulla érlelésű bor, az erjedést követően ugyanis néhány napon belül palackozásra kerül. Így próbáljuk megörökíteni a bor megszületését követő pillanatot, megőrizni az eredeti szőlőízeket, illatokat. A halványzöld színű, szőlővirág illatú, enyhén muskotályos ízű primőrbor gyümölcsös jellegét tovább erősíti az erjedésből visszamaradt szénsav. A Csabagyöngye Európa legkorábban érő szőlője, így nekünk magyaroknak adatott meg a lehetőség, hogy megalkossuk az „Év első borát”. Szeptember első dekádjában már palackozzuk, így vásárlóink még a szüret igazi beindulása előtt megkóstolhatják. Fogyasztását aperitifként vagy salátákhoz, levesekhez, „meleg helyzetekhez”, nagy kortyokban, 14 oC-ra hűtve javasoljuk. Kedves egészségére!


Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, úgy kérjük tekintse meg aktuális
ajánlatunkat a: http://vargabor.hu/#borvalogatas linkre kattintva.

Zöldspárga-felfújt recept - 4 hozzászólás

 1. manócska
  manócska #9263 2014. 05. 16. 22:18 Válasz

  Nagyon guszta :) Mentem is.

 2. spajzgirl
  spajzgirl #9250 2014. 05. 16. 08:24 Válasz

  megint egy remek Epertündéres étel

 3. epertündér
  epertündér #9238 2014. 05. 14. 14:56 Válasz

  Örülök neki, hogy tetszik!

 4. zsuzsa56
  zsuzsa56 #9235 2014. 05. 14. 10:25 Válasz

  Nagyon tetszik a recepted?éppen tegnap sütöttem baconban spárgát a lazachoz.Ezt is elkészítem.

Hozzászólás írása

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned *