Tejfölös csodabogár muffin recept

Tejfölös csodabogár muffin recept

Elkészítés módja

A cukrokat a tojásokkal jó habosra kiverjük, majd hozzákeverjük a tejfölt és sütőporral elkevert lisztet. A végén a tortadarát lazán belekeverjük és a masszát muffin formába töltjük. Lassan,160-170... Tovább »

Tejfölös csodabogár muffin recepthez fűződő történet, jótanács

Tepsiben is elkészíthető (20×30 cm) Most muffin formába töltöttem. (17 db készült) Csak össze kell keverni, kezdő háziasszonyok is könnyedén elkészíthetik.

Borajánló

Irsai - száraz

Irsai - száraz

az illatos borok királya

Az Irsai az illatos borok királya Magyarországon és talán az egész világon. Illatintenzitásban verhetetlen, és primőrborként elkészítve illatminőségben, eleganciában is kiváló. Összességében olyan különleges, összetéveszthetetlen élményt nyújt, ami különösen fontos napjaink egyre bővülő borválasztékában. Talán ez okozza, hogy rövid időn belül belföldön és külföldön egyaránt az egyik legismertebb magyar borfajtává vált. Színe zöldessárga, illata muskotályos, virágos jellegű, és kitöltés után a szomszédos teremben is érezhető. Íze a szőlős-gyümölcsös jelleg mellett egyedi fajtakarakterű, vidám, üde hangulatát az erjedésből megmaradt szénsav teszi teljessé. Fogyasztását 14°C-on elsősorban salátákhoz, fűszeres levesekhez és szárnyas húsokhoz ajánlom. Kedves egészségére!


Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, úgy kérjük tekintse meg aktuális
ajánlatunkat a: http://vargabor.hu/#borvalogatas linkre kattintva.
 

Tejfölös csodabogár muffin recept - 0 hozzászólás

Hozzászólás írása

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned *