Sajtos roló recept

Sajtos roló recept

Elkészítés módja

Egy üres alufóliatekercset 3 darabba vágtam, alufóliával bevontam és étolajjal bekentem. A tészta előre kinyújtott volt, így könnyű volt a dolgom. 1 cm-es csíkokat vágtam belőle és a tekercsdarabra tekertem úgy, hogy kicsit fedje egymást a tekerés. Felvert tojással lekentem, majd 200 fokra előmelegített sütőben 12 perc alatt megsütöttem. Kicsit hagytam állni, majd óvatosan lehúztam a csőről és tálcára tettem. A tejet a liszttel, sóval elkevertem, felfőztem, majd kihűtöttem. A vajjal, sajtokkal krémesre kikevertem, majd egy csillagcsővel ellátott habzsákba szedtem és a rolókat mindkét oldalukról betöltöttem. A végére is nyomtam a krémből, amit reszelt sajtba mártottam.

Sajtos roló recepthez fűződő történet, jótanács

-

Borajánló

Irsai - száraz

Irsai - száraz

az illatos borok királya

Az Irsai az illatos borok királya Magyarországon és talán az egész világon. Illatintenzitásban verhetetlen, és primőrborként elkészítve illatminőségben, eleganciában is kiváló. Összességében olyan különleges, összetéveszthetetlen élményt nyújt, ami különösen fontos napjaink egyre bővülő borválasztékában. Talán ez okozza, hogy rövid időn belül belföldön és külföldön egyaránt az egyik legismertebb magyar borfajtává vált. Színe zöldessárga, illata muskotályos, virágos jellegű, és kitöltés után a szomszédos teremben is érezhető. Íze a szőlős-gyümölcsös jelleg mellett egyedi fajtakarakterű, vidám, üde hangulatát az erjedésből megmaradt szénsav teszi teljessé. Fogyasztását 14°C-on elsősorban salátákhoz, fűszeres levesekhez és szárnyas húsokhoz ajánlom. Kedves egészségére!


Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, úgy kérjük tekintse meg aktuális
ajánlatunkat a: http://vargabor.hu/#borvalogatas linkre kattintva.
 

Sajtos roló recept - 1 hozzászólás

  1. spajzgirl
    spajzgirl #10027 2017. 02. 24. 22:43 Válasz

    Kipróbálom! Nagyon jól néz ki!

Hozzászólás írása

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned *