Sajtos Kifli recept

Sajtos Kifli recept

Elkészítés módja

A lisztet, a tojást, a kefirt, étolajat, sót, a felfuttatott élesztős tejet a cukorral összekeverjük, és alaposan kidolgozzuk, majd végül 12 részre osztjuk. A sóval kikevert margarint 6 részre... Tovább »

Sajtos Kifli recepthez fűződő történet, jótanács

-

Borajánló

Chardonnay - száraz

Chardonnay - száraz

citrusos ízvilág, birsalmás érzetek

A Chardonnay (ejtsd: „sárdoné”) a világ legismertebb és legelismertebb fehér bora, a nagy borpiacok többségében vezeti az értékesítési statisztikákat, és különleges összetett illatával és ízeivel uralja a borversenyeket. Egyedül hazánkban nem sikerült azt az ismertséget és elismertséget elérnie, ami méltó a fajta kiváló adottságaihoz. Mivel a hagyományok ez esetben nem kötötték meg a kezünket, úgynevezett „zöld borként” készítettük el Balatoni Chardonnay-nkat, amiben a fajta elsődleges karaktere kapja a hangsúlyt, a terület és az érlelés háttérbe szorul. Színe világos zöldessárga, illatában és ízében a citrusok körtés, birsalmás érzetekkel párosulnak, a fajtára jellemző élénk savakat az erjedésből visszamaradt szén-dioxid még jobban kiemeli. Fogyasztását salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz és főleg halételekhez 14 oC-os hőmérsékleten ajánlom. Kedves egészségére!


Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, úgy kérjük tekintse meg aktuális
ajánlatunkat a: http://vargabor.hu/#borvalogatas linkre kattintva.
 

Sajtos Kifli recept - 2 hozzászólás

  1. Mesyke
    Mesyke #9776 2015. 04. 06. 08:57 Válasz

    Köszönöm szépen Manócska:)Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánok:)

  2. manócska
    manócska #9773 2015. 04. 05. 21:41 Válasz

    Nagyon jól néz ki! :)

Hozzászólás írása

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned *