Orosz töltött tésztatekercsek (Gruzincsiki) recept

Orosz töltött tésztatekercsek (Gruzincsiki) recept

Elkészítés módja

1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 30 percet pihentetjük.
2. Ezalatt a darált húshoz hozzáadunk 1 db kisebb, kockára vágott vöröshagymát, 2 gerezd fokhagymát, sót, borsot és 1 evőkanál... Tovább »

Orosz töltött tésztatekercsek (Gruzincsiki) recepthez fűződő történet, jótanács

A tésztát jó vékonyra nyújtsuk és az olajban csak a tetejét és az alját pirítsuk meg, az oldalait semmiképpen, mert akkor nehezen puhul főzés közben!

Borajánló

Csabagyöngye - száraz

Csabagyöngye - száraz

friss, üde szőlőízű

Nekünk bortermelőknek mindig különleges esemény a frissen kierjedt újborok kóstolása, ezt az élményt próbáljuk most megosztani Önnel. A Csabagyöngye úgynevezett nulla érlelésű bor, az erjedést követően ugyanis néhány napon belül palackozásra kerül. Így próbáljuk megörökíteni a bor megszületését követő pillanatot, megőrizni az eredeti szőlőízeket, illatokat. A halványzöld színű, szőlővirág illatú, enyhén muskotályos ízű primőrbor gyümölcsös jellegét tovább erősíti az erjedésből visszamaradt szénsav. A Csabagyöngye Európa legkorábban érő szőlője, így nekünk magyaroknak adatott meg a lehetőség, hogy megalkossuk az „Év első borát”. Szeptember első dekádjában már palackozzuk, így vásárlóink még a szüret igazi beindulása előtt megkóstolhatják. Fogyasztását aperitifként vagy salátákhoz, levesekhez, „meleg helyzetekhez”, nagy kortyokban, 14 oC-ra hűtve javasoljuk. Kedves egészségére!


Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, úgy kérjük tekintse meg aktuális
ajánlatunkat a: http://vargabor.hu/#borvalogatas linkre kattintva.

Orosz töltött tésztatekercsek (Gruzincsiki) recept - 0 hozzászólás

Hozzászólás írása

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned *