Lotti szelet recept

Lotti szelet recept

Elkészítés módja

A tészta hozzávalóit összegyúrom, és két egyenlő részre osztom. Az egyik feléhez kevés tejjel a kakaóport elkeverem és a tésztához adom. Így lesz egy sárga és egy csokis lapom. A tepsit kevés... Tovább »

Lotti szelet recepthez fűződő történet, jótanács

Nagyon finom sütemény. Köszönet a receptért Vass Lászlóné Editkének.

Borajánló

Royal Olaszrizling Késői Szüret - édes

Royal Olaszrizling Késői Szüret - édes

mézes íze, az alkohol által feltüzelve minden kóstoláskor
más és más bonyolult ízkombinációt hoz létre

Gratulálok ehhez a választáshoz! Ön vagy szakértő, vagy vállalkozó egyéniség, hiszen csak kevesen tudják, hogy a rizlingek édesen is a Balaton-felvidék nagy klasszikusai közé tartoznak. A kései szüretelés következtében a cukor, az ízek és illatok koncentrálódnak, és új minőségben forrnak össze a borban. Az erőteljes savgerinc, a kesernyés mineráliák, a szőlőcukor mézes íze, az alkohol által feltüzelve minden kóstoláskor más és más bonyolult ízkombinációt hoz létre. Fogyasztását fűszeres, nehéz ételekhez, az étkezés csúcspontjához, az élet nagy eseményeihez 14 oC-ra hűtve ajánlom Önnek. Kedves egészségére!


Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, úgy kérjük tekintse meg aktuális
ajánlatunkat a: http://vargabor.hu/#borvalogatas linkre kattintva.
 

Lotti szelet recept - 1 hozzászólás

  1. Mesyke
    Mesyke #9308 2014. 06. 09. 10:18 Válasz

    Csodaszép,mint mindíg Marika:)

Hozzászólás írása

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned *