Hátszínszelet Holstein módra recept

Hátszínszelet Holstein módra recept

Elkészítés módja

1. A hátszínszeleteket megmossuk, leszárítjuk, majd a fokhagymás-borsos varázspácot az olajjal elkeverjük, beleforgatjuk a hússzeleteket és lefóliázva 1 éjszakára hűtőbe tesszük pácolódni. Másnap... Tovább »

Hátszínszelet Holstein módra recepthez fűződő történet, jótanács

-

Borajánló

Kékfrankos - száraz

Kékfrankos - száraz

szederre emlékeztető illat, fanyar, mégis friss íz

Magyarországon a tradicionális kékszőlő fajták telepített felületének többsége kékfrankos. Ez a telepítési arány egyrészt kifejezi a magyar vincellérek több generációjának értékítéletét, másrészt azt is jelenti, hogy a mai magyar vörösbor szerető borivó népesség a kékfrankoson nőtt fel. Mint szőlőfajta kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, szinte minden évjáratban megbízhatóan jó minőséget hoz, mint borfajta pedig kiválóan alkalmas az általános népszerűségre. Érzékszervi jellemzői alapján a Kékfrankos áll az origóban, hozzá képest mondhatjuk borokra, hogy savasabb vagy lágyabb, sötétebb vagy világosabb, gyümölcsösebb vagy érleltebb. Színe bíborvörös, illata, íze a szederre emlékeztet, enyhén fanyar, mégis friss, gyümölcsös. Fogyasztását vörös húsokhoz, magyaros ételekhez 18 °C-ra hűtve ajánlom. Kedves egészségére!


Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, úgy kérjük tekintse meg aktuális
ajánlatunkat a: http://vargabor.hu/#borvalogatas linkre kattintva.
 

Hátszínszelet Holstein módra recept - 2 hozzászólás

  1. admin
    admin #9533 2014. 09. 04. 19:45 Válasz

    :) Szerintünk is az.

  2. zsuzsa56
    zsuzsa56 #9528 2014. 09. 04. 19:03 Válasz

    Nagyon finom!

Hozzászólás írása

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned *