Flamingó kókuszgolyó recept

Flamingó kókuszgolyó recept

Elkészítés módja

1. A kókuszreszeléket egy keverőtálba öntjük.
2. Vízgőz fölött megolvasztjuk az epres tortabevonót és a kókuszreszelékhez hozzákeverjük. Ettől még nem fog összeállni, csak szép pink lesz.
3. A tejszínt felfőzzük a kukoricakeményítővel és a vaníliás cukorral. Kanalanként hozzáadjuk a kókuszreszelékhez. (Annyit tegyünk bele, hogy formázható masszát kapjunk.)
4. Az összeállított masszából mutatós golyókat készítünk. Mivel ez önmagában is jól mutat, egyéb dekoráció, csoki felesleges rá.

Flamingó kókuszgolyó recepthez fűződő történet, jótanács

Látványos és finom!

Borajánló

Rozé - édes

Rozé - édes

Igazi ritkaság

- A rozé borról egy beszélgetés jut eszembe, amelynek évekkel ezelőtt a fültanúja voltam. Tizenéves, de már borivó korban lévő fiaim kínálják barátaikat. „Bort hozhatunk?” „Köszönjük nem.” „Rozét?” „Azt igen.” Fiatalság – bolondság! De jó bolondság, a tévedésben ugyanis lényeges a felismerés, hogy a rozéval új minőség jelent meg a borok között, ami jobban különbözik a fehér és a vörös boroktól, mint azok egymástól. Megjelenése kötelezően illatos, friss, üde, mégis alapvetően eltér a fehér és a vörös primőrboroktól is. Nem, vagy alig beszélhetünk fajtajellegről, és bár a szüretelést követően gyorsan palackba kerül, mégsem maradnak meg benne az elsődleges szőlőízek, sőt olyan epres, málnás érzetek jelennek meg, amelyek vörösborban csak hosszabb érlelés útján keletkezhetnek. A rozé a modern idők gyermeke, nincs tradíciója, de nagy jövő áll előtte. Jól illeszkedik a gasztronómia fejlődéséhez, általában salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz ajánljuk, de ha csak egy palack bort akarunk felbontani, akkor bármilyen ételsorhoz a rozé a legjobb választás. Kedves egészségére!

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, úgy kérjük tekintse meg aktuális
ajánlatunkat a: http://vargabor.hu/#borvalogatas linkre kattintva.
 

Flamingó kókuszgolyó recept - 0 hozzászólás

Hozzászólás írása

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned *