Sok Boszorka Van Panzió

Sok Boszorka Van Panzió

Megjelent a Sok Boszorka Van Panzió című könyvem az Underground kiadó gondozásában. A borítót a kiváló, belga képregény és könyvillusztrátor Alain Poncelet készítette.

- De miről is szól a könyv? A Sok Boszorka Van Panzió tulajdonképpen egy rendhagyó családregény, amely a Robusztó család 12 hónapjának történetét meséli el. A színhely a bajorországi Herceglápos. A történetek középpontjában egy viking ősökre büszke vendéglős család áll, akik miután megveszik a Sok Boszorka Van panziót, a farmmal együtt, beindítják a HORECA (hotel-restaurant-café) szervizüket. Pár hónap elteltével éppen a nyári napfordulón, azaz Szent Iván éjen döbbennek rá a Robusztó család tagjai, hogy hova is költöztek, mert a 999. évforduló alkalmából előbújnak rejtekhelyeikről a bajor erdő különleges élőlényei is. Az éjféli tűzgyújtás ceremónia után aztán kezdetét veszik a furcsábbnál-furcsább események!

- A valóságot és fantáziát, kifinomult humorral fűszerező családregény izgalmas kalandot ígér minden olvasónak. A bajor, belga, olasz, skandináv néprajzi érdekességekkel teletűzdelt könyv mától megrendelhető közvetlenül az Underground kiadótól, vagy személyesen megvásárolható a web shopjukban. A könyv ára 2300 forint, továbbá posztert is lehet vásárolni, felirattal vagy anélkül. Ezen a linken beleolvashattok a könyvbe: http://undergroundbolt.hu/sok-boszorka-van-panzio
 

0 hozzászólás

Hozzászólás írása

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned *